Štednja

Štednja na prvom mjestu.

To je pravilo kojega se moramo držati u našem domu a pogotovo na radnom mjestu.

Ali što je štednja?
Na radnome mjestu najveće uštede vezane su uz efikasnu upotrebu ljudskih resursa.
Bolje rečeno, „vrijeme je novac.“

Danas imamo pristup mnogim alatima koja povećavaju našu učinkovitost.

U uredu to su kompjutori,  faks uređaji i pisači – što je nekada trajalo nekoliko sati ako ne i dana, danas, s pritiskom jednog dugmeta primamo i šaljemo informacije na drugu stranu svijeta u sekundama!
Na gradilištu to je alat na akumulatore. Što se je nekoć obavljalo s ručnim alatom danas bušimo, režemo, zavijamo i lijepimo brže i bolje nego ikada.
U tvornicama imamo tako zvane „robote“ – strojevi koji obavljaju zadatke konstantno preciznije i brže i bez prestanka.

Radna mjesta danas su klimatizirana i ugodno i ergonomićno opremljena. Zašto? Kao i gore navedena pomagala, ugodna atmosfera povećava količinu i kvalitetu rada. Dodatno i vrlo važno, ta pomagala sprečavaju ozljede i bolesti koje rezultiraju gubitkom produktivnosti.

Vaše osoblje ste izabrali ne iz razloga jer su „jeftini“ nego što su sposobni da obavljaju zadane zadatke. Investirali ste ogroman broj sati na selekciji, razgovorima i obukama. Investirali ste u barem jedno od gore navedenih pomagala kako bi im omogućili više vremena za važne poslove.

I tu počinje trgolink opsesija.
Trgolink je odan našim partnerima. Vjerujemo da je jedini način za dugoročnu suradnju kroz iskrenost i kvalitetnu uslugu.
Kako bi ostvarili našu viziju, trgolink svojim partnerima nudi kvalitetne proizvode koji, ne samo štede, nego su i sigurniji za okoliš, vaše klijente, osoblje – a  i onu najvažniju osobu, za Vas.

Što to znači vama?
Jednostavno – proizvod mora biti dugoročno isplativo. Mora znatno smanjiti potrošnju. Mora biti siguran za okoliš i za one koji ga koriste.

 “Vrijeme je novac” a “zdravlje se ne može kupiti”

Ova web stranica će vam dati uvid u cjelokupni asortiman dostupan od trgolink-a.

Za detaljnije informacije o cjelokupnoj ponudi, vaših zahtjeva i vaših potreba obratite se svom trgolink predstavniku ili našem koordinatoru prodaje.

Koristim ovu priliku da Vam unaprijed zahvalim na odvojenom vremenu i  razmišljanju o trgolink-u kao poslovnom partneru.  Jamčim Vam najvišu razinu iskrenosti i usluge  jer smatram da su to najvažniji faktori u stvaranju dugoročne suradnje. (bez obzira na Vaš odabir pogledajte stranicu “Vrijedi znati”)

Srdačan pozdrav,

 

Željko Đula

Direktor